Akustikvæg, designet laver vi sammen!

NB Akustikpladen kan bruges som opslagstavle!

Akustikvæg med tekstil skaber ro, og samtidigt liv.

At skabe en akustikvæg med tekstil er en leg med farver og teksturer. Du får det som du ønsker!

Vi finder det udtryk som du ønsker i lokalet –  skal lydpanelet virke, men ikke ses, vil det være en fordel at bruge større lydpaneler med et diskret tekstil.

Ønsker du derimod at sætte et mere tydeligt design på lokalet, kan du lege med flere mindre akustikplader,  eventuelt i forskellige tykkelser. Tekstilerne kan være med mønstre eller kan være en harmoni af forskelligt farvede lydpaneler.

 

Bliv inspireret med Ørenlyd Akustik

 

 

 

 

akustikvæg med kvadrat
akustikvæg

Vi laver mange akustikplader med tekstiler fra Kvadrat, grunden er enkel.  Tekstilerne er af høj kvalitet,  altid til at anskaffe. 

Mange tekstiler er af uld,  smukt, brandsikkert,  miljørigtigt.

Design selv din akustikvæg med Kvadrat - hvert design med multi farvevalg - tryk for farvekort

Kun fantasien sætter grænser - vi leger med
Eksempler

Kun fantasien sætter grænser – dit valg

  • Montage på væg/nedhængt
  • Tykkelser 25 – 40 – 50 mm
  • Akustik pladerne leveres på mål
  • Kan bruges som opslagstavle

Er du til mønstret akustikplade - find tekstilet der passer til dig

Verden er fyldt med skønne tektiler,  noget til enhver smag.

William Moris

Marimekko

og mange flere.

Tekstilets kvalitet, har ikke meget med den akustiske virkning at gøre.  Måske den hjælper dig, til at se din akustikplade, som en dekorativ del af din indretning.

Husk at akustik ophængt på væggen ,  eller nedhængt fra loftet ikke nædvendigvis kræver en dyr håndværker for at monteres.  Det kan de fleste selv gøre.  Nå ja – så kan du tage rammerne med når du flytter.

Anmeldelser fra Trustpilot

5/5
Trustpilot 19 Nov. 2022 Vi vil give ØRENLYD vores bedste anbefaling ! Vi har i vores butik fået monteret en akustik plade, lige ved vores disk. Her står vi og taler med kunderne, tæt på pladen og den gør en dejlig forskel. Lyden bliver dæmpet og “blød”. Desuden fungerer tavlen som opslagstavle, hvilket var et stort ønske! Og så ser den jo bare smuk ud, monteret med rosa farvet stof fra kvadrat. Henrik lytter til dit specifikke behov og lever op til din forventning.
Anne gerd Juul Poulsen
Keramiker
5/5
Trustpilot 23 Maj 2022 Jeg har en stor sal med meget dårlig akustik i en gammel middelalderbygning og fik virkelig god sparring af Ørenlyd. Først en prøveopstilling, som viste sig at være fantastisk og derefter hjælp til ophængning af de permanente plader. Det har været alle pengene værd - og er for øvrigt slet ikke dyrt :-). God service og hurtig handling.
Marianne Outzen
Forstander
5/5
Trustpilot 7 Feb. 2022 Ørenlyd ved Henrik Strom er en yderest kompetent samarbejdspartner, det kan stærkt anbefaledes at kontakt firmaet hvis du har udfordringer med akustikken. Professionel løsning med kort leveringstid
Per Skjerning
Forretningsudvikling

Ørenlyd Akustik

Vi er et lille firma, som har fokus på at lave kreative løsninger indenfor akustik og indretning.  Vi laver det meste selv,  og henter yderligere hjælp i nærområdet til eksempelvis syning og fotoprint.

Vores firma størrelse og koncept, muliggør individuelle løsninger.  Fra rådgivning,  til produktion og montage.

Ring til os, for en snak om Akustik –  det koster ikke noget.

Ørenlyd Akustik Aps

Assensvej 296

DK-5642  Millinge

Tlf.: +45 40 31 74 76

E-mail: storm@oerenlyd.dk

Nyttige link`s: